kumppanit
Jaa

Danske Bank

Suomessa Danske Bankilla on yli 1,1 miljoonaa henkilöasiakasta ja yli 100 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Danske Bank tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluja henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras paikallinen pankkipartneri.

HiQ

HiQ on alansa johtava pohjoismainen ITC-alan konsulttiyhtiö. Yritys työllistää yli 1000 tietotekniikan ja liiketoiminnan huippuosaajaa Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Venäjällä. Suomessa ydinosaamistamme ovat vaativat verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin järjestelmät sekä laadunvarmistus. Toimitamme sekä kokonaisia järjestelmiä ja osatoteutuksia että tarvittavia osaajia asiakkaan projekteihin.

Nimi HiQ tulee sanoista High Quality, mikä kertoo yrityksemme sitoutumisesta korkeaan laatuun. HiQ on toimiala – ja teknologiariippumaton asiantuntija, jonka palveluihin turvaudutaan, kun tietotekniikalla halutaan saavuttaa todellista kilpailuetua, toimintavarmuutta ja tehokkuutta - sitä ratkaisevaa tekijää, joka erottaa menestyjät muista.

”Tanja on tehnyt urallaan peräänantamatonta työtä saavuttaakseen päämääränsä ja osaa myös nauttia menestyksen tuomasta ilosta. Olemme löytäneet oikean yhteistyökumppanin, sillä nämä periaatteet ohjaavat myös HiQ:n toimintaa. Tanjan mukana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus tukea ja kokea urheilun huippuhetkiä.” – toimitusjohtaja Jukka Rautio, HiQ Finland.

www.hiq.fi

Results. Responsibility. Simplicity. Enjoyment.

GoLevi.fi

www.golevi.fi Golevi.fi tarjoaa Levin parhaat menot ja tarjoukset!

Bollé

Bollé yli 120 vuotta innovaatiota ja intohimoa. Vuonna 2008 120-vuotispäiväänsä juhlinut Bollé hyödyntää tuotteissaan jäljittelemätöntä asiantuntijuuttaan ja tietämystään, sekä uusinta muotoilua. Bollén inspiraatio kumpuaa viimeisimmistä urheilu- ja muotitrendeistä. Bollén laskettelulasit, aurinkolasit sekä kypärät ovat yhdistelmä suorituskykyä, istuvuutta ja toimivuutta lopputuloksenaan tinkimätön tyylikkyys. Bollé on jo useiden vuosien ajan ollut Suomen alppipoolin yhteistyökumppani.

Audi

Teknistä etumatkaa!

Dynaamisuus ja mukavuus. Viimeistelty laatu ja nykyaikainen muotoilu. Edistyksellinen tekniikka ja huippuunsa viety turvallisuus. Yhdessä ne muodostavat täydellisen ajonautinnon, jonka tarjoaa vain Audi.

Fisher

Fischer stands for enjoyment in sport, innovation and high tech. Our activities are geared towards this, and we invite our friends and customers to be a part of it.

All our products are characterized by high quality and state-of-the-art technologies. High tech, top quality and an eye for detail are our passion. Our rigid target group focus begins as early as the development phase, guaranteeing our customers the right and the best product for all requirements. Economy (the economic use of resources), ecology (protecting health and the environment) and awareness of our social responsibility secure the future of the company and everything that goes with it. This also includes taking an active approach to social matters.

Levi

Levi Kittilän kunnassa on tunturi, joka on tunnettu Suomen suurimpiin kuuluvasta hiihtokeskus Levistä. Hiihtokeskuksen toiminta painottuu ensi sijassa talveen. Levillä toimii Suomen suurin hiihtokoulu. Levitunturin huippu on 531 metriä merenpinnan yläpuolella. Levillä on myös kaksi Suomen kolmesta gondolihissistä.

Levillä järjestetään vuosittain Alppihiihdon maailmancupin osakilpailu, ja toisenlaisista peloista huolimatta Kansainvälisen hiihtoliiton syyskuussa 2009 tekemän päätöksen mukaan se säilyy osakilpailupaikkana edelleen

Leki

At LEKI, we approach our jobs in the same way we approach a difficult trail – exploring every possibility, soaking up every view, always moving forward. This philosophy is the driving force behind our status as the #1 pole manufacturer in the world.

The name LEKI stands for innovative technology and European engineering. Active people who depend on quality, functionality and security know the LEKI name. Our poles are designed in cooperation with certified mountain guides and well known athletes. LEKI Lenhart GmbH is known world-wide for Skiing, Trekking, Nordic Walking poles and Gloves. It's what we do and have been doing for over 60 years.

We are a company that is passionate about our products and our environment and use advanced production facilities to ensure our processes are responsible. In our factory and our warehouse we reuse and recycle whenever possible.

LEKI partners with many organizations that share our passion for the outdoors and we sponsor events and activities that promote health through the use of our poles.

When you purchase LEKI poles, you’re not just a customer but a part of the LEKI family.

Halti

Suomen korkeimman huipun nimi - Halti - yhdistetään suomalaisten mielissä vankasti urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin.

Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrandeistä Suomessa. Yrityksen toinen brandi - Raiski - on myös vakiinnuttanut asemansa ulkoiluvaatemarkkinoilla.

Yhteistyötä huippu-urheilun kanssa Haltin tuotteet on suunnattu eri urheilulajien tosiharrastajille. Halti panostaa voimallisesti tuotekehitykseen, jotta asut ja varusteet vastaisivat vaativan lajiharrastajan toiveita ja tarpeita. Tuotekehitykseen liittyvä lajikohtainen testaus on laajentunut luontevasti myös muuhun kumppanuuteen; Halti toimii eri lajien huippunimien virallisena tukijana vaatetuksen puitteissa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita Haltilla on useita ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Suomen Alppihiihtomaajoukkue Alpine Ski Team Finland, Kanadan maastohiihtomaajoukkue, seikkailija Patrick Degerman.

Tänä päivänä Halti- tuotteet palvelevat kattavasti laajaa lajikirjoa; alppihiihtoa, golfia, maastohiihtoa, pyöräilyä, lumilautailua ja luontoliikuntaa. Eri lajien harrastajat voivat luottaa Haltin urheiluvaate - ja varustetuntemukseen kaikkina eri vuodenaikoina.

Taffel

Taffelin tuotevalikoima on koko historiansa ajan ollut aina markkinoiden laajin, ja sen tuotteet on kehitetty Suomessa suomalaiseen makuun. Tuotevalikoimasta on vaativimman snacks-kuluttajan helppo löytää mieleisensä tuote. Taffel on Suomen ensimmäinen snacks-tuotemerkki, ja sen tuotteista valtaosa valmistetaan kotimaassa, Ahvenanmaalla, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisesta perunastaan.

Snacks-tuoteryhmä on ollut hyvässä kasvussa viime vuosina. Taffel on ollut Suomen snacks-markkinoiden markkinajohtaja jo vuosikymmeniä ja viime vuosina tämä asema on vahvistunut entisestään. Taffelin menestyksen takana on klassikkotuotteiden, kuten Sips Poimuperunalastu, Juustosnacks ja Raffel, kasvanut kysyntä, sekä onnistuneet uutuuslanseeraukset, kuten Nacho Cheese Balls -juustopallot. Taffel on kuluttajatutkimuksien mukaan Suomen selvästi tunnetuin snacks-tuotemerkki, joka yhdistetään korkeaan laatuun ja kiinnostavaan tuotevalikoimaan.

KPMG

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijapalveluja tarjoavista organisaatioista, jonka tarkoitus on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkailleen, henkilöstölleen ja pääomamarkkinoille. KPMG:n palveluihin kuuluvat tilintarkastus, vero- ja neuvontapalvelut.

KPMG:n ensisijainen tehtävä on tuottaa yhdenmukaisia ja laadukkaita palveluja maailmanlaajuisesti, niin globaaleille kuin paikallisillekin asiakkaille. Toimintamme on organisoitu toimialapohjaisesti ja asiakastyötämme tukee laaja sisäinen yhteistyö eri toimintojen välillä ja myös kansainvälisesti KPMG:n jäsenyritysverkoston kesken. KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii 145 000 asiantuntijan voimin 152 maassa ympäri maailmaa. Suomessa KPMG:n palveluksessa on yli 700 asiantuntijaa 17 paikkakunnalla.

Asiakaskuntaamme kuuluu pörssiyhtiöitä, rahoituslaitoksia, valtionyhtiöitä, liikelaitoksia, omistajajohtoisia ja pk-yrityksiä, julkisyhteisöjä sekä säätiöitä kaikissa kokoluokissa. Yhtiön toimitusjohtaja on Raija-Leena Hankonen.